maandag 17 maart 2014

Nieuwe Pronkkamer: Hoeve de Posthorn

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer deelnemer bij!

Pronkkamer Hoeve de Posthoorn ligt midden in de polder van het Groene Hart. Een monumentale hoeve aan de Oude Rijn. Hoeve De Posthoorn beschikt over twee gastenverblijven met veel privacy en comfort. Elk verblijf met een geheel eigen inrichting en sfeer. Zeer geschikt voor een weekend weg, een vakantie of een zakelijk verblijf. De voormalige melkput is omgebouwd tot buitenzwembad. Kom tot rust in de heerlijke loungestoelen. Kinderen kunnen zich goed vermaken met trampoline, skelter, boomschommel, enkele dieren en spelletjes!  Voor de volwassen gasten is een tandemfiets en kano beschikbaar. Hoeve de Posthoorn beschikt over een Størvatt. Even niets moeten, alleen genieten van het knapperend houtvuur en het aangename warme water in de houtgestookte Størvatt hottub met uitzicht op de koeien in de polder!

Meer informatie is te vinden op de website van Pronkkamer Hoeve de Posthoorn en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.


2 opmerkingen:

  1. Net heel even op de link van de site gekeken, alleen krijg zo 1,2,3, niet foto's van dit verblijf gevonden. Zou namelijk ook wel wat foto's van de hottub.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Leonoor,

    Hoeve De Posthoorn is geen Pronkkamer meer. Vandaar dat je bij ons geen informatie meer over hen kunt vinden.

    Maar er zijn meerdere Pronkkamers met een wellness voorzieningen. Kijk maar eens op www.pronkkamer.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Rob

    BeantwoordenVerwijderen