donderdag 22 november 2012

Dokkum ook in 2013 tulpenstad

Dokkum Tulpenstad krijgt een vervolg! Dit is besloten na het grote succes van Dokkum Tulpenstad deze lente.

 
In het voorjaar van 2013 wordt het bolwerk van Dokkum weer een kleurenpracht, maar nu met nog veel meer verschillende soorten en maten tulpen. Maar liefst 240.000 tulpen sieren deze lente de prachtige historische bolwerken van Dokkum. Naast de Floriade in Venlo is Dokkum uniek met zo veel tulpen!

Nog meer tulpen
Vorig jaar zijn er ruim 72.000 tulpen geplant rond de bolwerken van Dokkum. Dit jaar gaan we er nog een groter spektakel van maken door maar liefst 240.000 tulpen te planten. In de lente zijn de prachtige tulpen te bewonderen en komen er verschillende afbeeldingen en patronen tevoorschijn.

Historische wandelroute
De tulpen nodigen uit tot een kleurrijke wandeling rond de prachtige historische bolwerken van Dokkum. De route gaat deze keer helemaal rondom de bolwerken en richting de Bonifatiusbron, met bedevaartsoord de Bonifatiuskapel.

Plan uw bezoek nu!
Ondanks dat de winter nog moet beginnen is het verstandig uw bezoek aan Dokkum alvast te plannen. Dus boek nu zo'n prachtige Pronkkamer Bed & Breakfast in het Noord Oosten van Friesland! Zoals Pronkkamer de Bolstienpleats in Aalzum en Pronkkamer Op de Vlakte in Bollingawier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten