vrijdag 7 maart 2014

Nieuwe Pronkkamer: De Heerlijkheid Ruinerwold

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer deelnemer bij!

Pronkkamer De Heerlijkheid Ruinerwold in Ruinerwold is een kleinschalige, luxe accommodatie in een landelijke omgeving in Zuidwest Drenthe. Het gehele achterhuis van de boerderij (met eigen opgang) is exclusief bestemd voor de gasten. Hier zijn drie royale gastenverblijven en een grote algemene ruimte gemaakt.  
“Oh, wat een heerlijke ruime kamer!” is een veel gehoorde reactie als gasten hun kamer zien. De kamers zijn dan ook ruim 30 m2 groot en beschikken ieder over een eigen badkamer, een comfortabele zithoek met tv/dvd, hifiset met i-pod docking station, lekkere boxspringbedden en openslaande deuren naar een privéterras. Kamer 3 heeft zelfs een privé jacuzzi buiten op het terras staan. Verder staan er nog een zonnebank en sauna tot uw beschikking en kunt u gebruik maken van draadloos internet.
In de directe omgeving van deze B&B zijn uitgestrekte natuurgebieden, gezellige brinkdorpjes en diverse open tuinen te bezoeken. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon op uw eigen privé-terras lekker luieren en genieten van de rust en de ruimte van het Drentse platteland


Meer informatie is te vinden op de website van Pronkkamer De Heerlijkheid Ruinerwold en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten