woensdag 8 april 2015

Nieuwe Pronkkamer: De Nijenshof

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!  

Pronkkamer De Nijenshof vindt u Nijensleek (Drenthe) in een voormalige boerderij aan de rand van het natuurgebied De Eese. U logeert in een van de ruime suites in het achterhuis. De tuin met grote vijver, de boomgaarden en de terrassen (1,5 ha) nodigen uit om heerlijk te ontspannen. Het appartement en de suites van De Nijenshof hebben een modern landelijke uitstraling. Iedere suite heeft een eigen, gezellig ingerichte woonkamer en in de ruime slaapkamers staan comfortabele boxspringbedden. Er is een ruime, gemeenschappelijke zitkamer, waar in de winter de haard brandt.

De omgeving biedt geweldige mogelijkheden; in het natuurgebied aan de overkant van de weg - landgoed De Eese - kunt u prachtige wandelingen maken. Ook voor een uitstapje naar Giethoorn, (het Venetië van het Noorden), Zwolle (Museum De Fundatie), De Weerribben en Wieden of  Blokzijl is De Nijenshof een goede uitvalsbasis. Veel bijzondere musea nodigen uit tot een bezoek.
In Diever wordt ieder jaar een openluchtvoorstelling gegeven in het Shakespeare theater. Wij maken graag een arrangement op maat voor u.  


Meer informatie is te vinden op de website van De Nijenshof en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten