zondag 12 april 2015

Nieuwe Pronkkamer: Landgoedhoeve Vosbergen

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!

Pronkkamer Landgoedhoeve Vosbergen is gesitueerd net buiten het dorp Heerde, tussen de Noord-Veluwe en de IJsselvallei. Op landgoed Vosbergen ligt, even buiten de gracht van het kasteel, deze prachtige Saksische boerderij uit 1715. De hoeve is een Rijksmonument en met zorg gerestaureerd.

Het gehele voorhuis is voor de gasten. Het bestaat uit twee authentieke, comfortabele gastenverblijven met een stijlvolle middenkamer die dienst doet als gemeenschappelijke ruimte. In de bostuin met haar oude eiken en verschillende zitplekjes is het goed toeven.


De nabije omgeving biedt een goed aanbod van aantrekkelijke restaurants, u kunt zelfs worden opgehaald en weer worden teruggebracht! Ook zijn er verschillende mogelijkheden om ter plekke te genieten van een goed diner. 


Landgoed Vosbergen is een perfecte basis voor wandel-en fietstochten. Ten westen ligt de Noord-Veluwe met de Renderklippen, de Dellen, landgoed Petrea en het Zwolse bos. Uitgestrekte bossen met heidevelden en een keur aan wandel-en fietsroutes. Richting het oosten fiets je zo de Ysselvallei in: een decor met eeuwenoude dijken, weteringen, weilanden met grazende koeien en statige boerenhoeven. Aan het einde van de oprijlaan begint de landelijke fietsroute (knooppunt 91) en de eerste wandeling op het landgoed zelf is een aanrader!
 

Meer informatie is te vinden op de website van Landgoedhoeve Vosbergen en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten