zondag 29 maart 2015

Niewe Pronkkamer: STEE Bed & Ontbijt

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!  

Pronkkamer STEE Bed & Ontbijt is gehuisvest in een schuur aan een doodlopend weggetje in het buurtschap Absdale. Één van de buurtschapjes die behoren bij Hulst in Zeeland. Absdale werd al genoemd in het dierenepos Van den vos Reynaerde, wat zich in de omgeving van Hulst afspeelt.

Het gastenverblijf van STEE Bed & Ontbijt is comfortabel en sfeervol ingericht en geheel voor uzelf. Het bevat gelijkvloers een ruime badkamer en een ruime zithoek met digitale televisie, houtkachel, infraroodsauna, Nespresso-apparaat en gratis Wifi. Tevens is er een koelkast en een magnetron aanwezig. De verdieping bevat 2 slaapvertrekken, een slaapkamer met een 2- persoonsbed en een vide met een 2-persoons slaapbank en een kinderledikantje. De tuin van STEE Bed & Ontbijt is vrij gelegen met jacuzzi. In de tuin heeft u keuze uit diverse gezellige zithoekjes met veel privacy. Er is altijd wel een plekje in de zon, in de schaduw of uit de wind. Bij mooi weer wordt hier ook het ontbijt geserveerd. 

In de buurt kunt u heerlijk fietsen. En wat dacht u van skiën in de polder? Of golfen? Dit is mogelijk op slechts een kwartiertje autorijden. Ook lekker eten en drinken kunt u in de buurt volop.

Meer informatie is te vinden op de website van STEE Bed & Ontbijt en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten