woensdag 11 maart 2015

Nieuwe Pronkkamer: De Vijf Suites

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!

Pronkkamer De Vijf Suites is een bijzondere Bed & Breakfast in Elp nabij Westerbork. Gasten krijgen hier de gelegenheid te ontsnappen aan de drukte van alle dag. De schitterende monumentale boerderij is een inspirerende omgeving, vol kunst en design. Tijdens uw verblijf kunt u hier ontspannen in sauna, atelier en bibliotheek. Op de verschillende buitenterrassen kunt u genieten van de schitterende uitzichten over de Drentse landerijen.


Tijdens uw verblijf in De Vijf Suites wordt u ontvangen door de familie de Noord. Harm is kunstenaar en is meestal te vinden in het atelier. Willemijn runt de theeschenkerij. Willemijn is bij vrienden en familie beroemd om haar appel- en chocoladetaarten. Ze is verzot op bakken en koken en verzorgt met veel liefde de theeschenkerij. Nu kan iedereen van haar lekkernijen genieten! Annechien en Matthijs verzorgen de B&B.


Voor uw verblijf in Bed and Breakfast De Vijf Suites heeft u de keuze uit een van de vijf prachtig ingerichte suites. Iedere suite heeft zijn eigen karakter. De vijf suites zijn tussen de 50 en 25 m2 groot. Ze liggen verspreid over de monumentale boerderij. Een wandeling door de boerderij is een ervaring op zich. Er zijn veel vides, doorkijkjes, lijnenspel, kunst en design.  In elke suite is een zithoek met tv, koffie en theezetmogelijkheid en een minibar.


Meer informatie is te vinden op de website van De Vijf Suites en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten