dinsdag 20 januari 2015

Nieuwe Pronkkamer: 't Hof Olmenstein

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!

Pronkkamer 't Hof Olmenstein is een Bed & Breakfast op een door de vierde generatie bewoonde oude boerderij in Zuid-Beveland, het hart van Zeeland. De boerderij is gelegen tussen de akkers, het bos en de weide, op korte afstand van het centrum van Goes en de snelweg A58. Deze Pronkkamer biedt twee appartementen, twee studio’s en een tweepersoonskamer. Elk luxueus en sfeervol ingericht. De producten waarmee wij u verwennen zijn vers, regionaal en van het seizoen.

Pronkkamer ‘t Hof Olmenstein is gelegen aan een B-weg waarlangs de fietsknooppuntenroute en wandelroute loopt. De Zak van Zuid-Beveland met zijn bloemendijken, mooie weeltjes, vele picknickplaatsen, pittoreske dorpjes als Nisse, Hoedekenskerke, Baarland, Kwadendamme, Yerseke, Kapelle, Wemeldinge, Kloetinge, Wolphaartsdijk en nog veel meer zijn een bezoek meer dan waard.

Het is geweldig om met de fiets kilometers af te leggen en daarbij ‘andere’ Zeeuwse Eilanden te bezoeken met behulp van de pontjes die er varen. Tel daarbij op de Wester- en Oosterschelde met volop gelegenheid om te zwemmen, vissen en duiken, motor te rijden voor elk iets wils! 


De Stoomtrein Goes-Hoedekenskerke, slingerend door de Zak van Zuid-Beveland is een echt avontuur, van tractormuseum tot Vlindertuin.

Pronkkamer ‘t Hof Olmenstein is gelegen tussen vele musea, het Fruitteeltmuseum in Kapelle, het Historisch Museum in Goes, het Maritiem Museum te Vlissingen, het Watersnoodmuseum te Ouwerkerk, de Abdij en en nog veel meer.

Meer informatie is te vinden op de website van Pronkkamer 't Hof Olmenstein en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten