woensdag 21 januari 2015

Nieuwe Pronkkamer: Annapart

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!

Pronkkamer Annapart te Stieltjeskanaal is gelegen in Zuid-Oost Drenthe. Annapart is een landelijke gerestaureerde boerderij met stookhuis uit 1900, gelegen nabij Coevorden, Dalen en Emmen.

Aan het eind van de 18e eeuw kochten ondernemende boeren landerijen op van de Daler markegenoten en bouwden hun boerderijen op de zandkoppen. Op een van de drie zandkoppen in dit gebied bevindt zich Annapart. De logementen zijn verrassend comfortabel ingericht en heel geschikt voor een aangenaam en romantisch verblijf met veel privacy. De Pronkkamers zijn omgeven door een prachtige tuin, met authentieke hoogstamboomgaard, borders, terrassen en landschapsweidje.
 

In 2010 is een natuurvijver aangelegd met inheemse beplanting en vele grassoorten. Ook de rest van het erf van 10.000 m2 is de moeite waard om persoonlijk een kijkje te nemen. 

Bewonder de Drentse dorpen, geniet van de dieren en hun natuurlijke omgeving. Een fietstochtje over de grens, of een tourrit naar het Bargeveen, of gewoon luieren en relaxen bij Annapart op de hof. Per fiets, voet of solex zijn in dit deel van Zuid-Oost Drenthe genoeg mogelijkheden.

Meer informatie is te vinden op de website van Annapart en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten