zaterdag 24 januari 2015

Nieuwe Pronkkamer: Bed & Breakfast Rijsterbosch

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!

Pronkkamer Rijsterbosch in het Friese Rijs betekent overnachten in stijlvolle luxe. In een meer dan 100 jaar oud monumentaal landhuis bent u van harte welkom voor een bijzonder verblijf aan de rand van een uniek bos op een van de mooiste plekjes van Zuid-West Friesland. Gelegen tussen Balk en Stavoren, dichtbij het IJsselmeer en met het Rijsterbos als achtertuin kunt u geen betere uitvalsbasis bedenken voor een ontdekkingstocht in dit veelzijdige en prachtige deel van Friesland.
De kamers zijn ruim en sfeervol ingericht, hebben een eigen badkamer en een prachtig uitzicht. In de ochtend geniet u van een heerlijk ontbijt en u heeft de mogelijkheid om uw lunch of het diner bij ons te gebruiken. Rijs is de perfecte uitvalsbasis voor lange wandelingen, een fietstocht langs de kust en de vele meren in de omgeving. Rijsterbosch verhuurt fietsen, scooters en sloepjes


Pronkkamer Rijsterbosch heeft meegedaan aan het programma Bed & Breakfast van omroep MAX. De uitzending van vrijdag 16 januari is hier terug te zien.

Meer informatie is te vinden op de website van Pronkkamer Rijsterbosch en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten