dinsdag 4 november 2014

Pronkkamer La Belle Meuse winnaar van De Nederlandse Bed & Breakfastprijs 2014

Voor de 13e maal is vandaag de winnaar bekend gemaakt van De Nederlandse Bed & Breakfastprijs. De prijsuitreiking vond plaats op de jaarlijkse Pronkkamerdag die plaats heeft gevonden bij de familie Terpstra van Pronkkamer De Bolstienpleats in het Friese Aalsum, winnaar van de prijs in 2013.
 
Winnaar van de Nederlandse Bed & Breakfastprijs 2014 is geworden

Pronkkamer La Belle Meuse uit het Limburgse Well
http://www.pronkkamer.nl/limburg/b&b-la-belle-meuse/128/

Pronkkamer La Belle Meuse in Well is gelegen aan de Maas in het Nationaal Park De Maasduinen (Noord-Limburg). Vanuit de eeuwenoude woning heeft u een prachtig uitzicht over de Maas. De B&B is sfeervol ingericht en het ontbreekt u aan niets. Je wordt er hartelijk ontvangen door de gastvrouw en gastheer. La Belle Meuse is een prima adres!


Pronkkamer La Belle Meuse is een luxe Bed & Breakfast met vier comfortabele kamers. Twee daarvan in het karakteristieke woonpand en twee in het naastgelegen pand waar ook een lunchroom is. Voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, golfers en zakenmensen die willen genieten van de rust en sfeer is dit een unieke locatie.

Culinaire liefhebbers kunnen in hun handen wrijven met op 50 meter afstand het sterrenrestaurant Brienen aan de Maas en diverse andere restaurants in de regio waar u de vele streekproducten kunt proeven.

Sfeer die door het karakter van de eeuwenoude woning wordt bepaald omdat deze nog zeer veel authentieke elementen bevat.

Rust omdat het geheel is gelegen aan de Maas in het Nationaal park de Maasduinen (Noord-Limburg). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten