zondag 7 december 2014

Nieuwe Pronkkamer: Landgoed De Geer

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!

Bed & Breakfast Landgoed De Geer ligt in de prachtige buitengebieden van Culemborg. Voorheen was Landgoed De Geer een boerderij met een paardenpension, nu is het een natuurgebied. De drie gastenverblijven zijn nieuw gebouwd in harmonie met de omgeving. Ze zijn geschikt om één of meerdere nachten te logeren of om een vakantie te vieren.
Landgoed De Geer ligt in een natuurgebied met bos, water, fruitboomgaarden en notenbomen, op vijf minuten fietsen van het historische centrum van Culemborg. U logeert midden in de natuur.

Op het landgoed zelf loopt een wandelpad dat aansluit op het Klompenpad tussen Beusichem en Culemborg. Op steenworp afstand is een fietsknooppunt te vinden dat als startpunt kan dienen voor schitterende fietstochten door de Betuwe.

Liefhebbers van rust, natuur, fietsen en wandelen kunnen hun hart hier ophalen terwijl Culemborg en het nabij gelegen Buren veel te bieden hebben op cultureel en culinair gebied


Meer informatie is te vinden op de website van Pronkkamer Landgoed De Geer en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten