vrijdag 4 april 2014

Nieuwe Pronkkamer: De Luthiers

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!

Pronkkamer De Luthiers ligt vlakbij het drierivierenpunt en aan het begin van de langste winkelstraat van Dordrecht. Een straat met veel kunst, antiek en curiosa. Heerlijk overnachten op een plek die u niet snel zult vergeten? Het kan in het eeuwenoude centrum van Dordrecht, vlakbij het machtige Drierivierenpunt. Water en muziek zorgen bij De Luthiers voor rust. Mendelsohn of Thelonius Monk, klassiek en jazz komen er samen. Beleef een Midzomernachtdroom of Round Midnight in de speciaal ingerichte kamers.

De gastenkamers bevinden zich op de zolderetage, boven het atelier van de luthiers Wout Bosma en Lucienne van der Lans. De kamers hebben twee slaapplaatsen. Op de eerste etage bevindt zich De Huiskamer met vleugel, waar gasten kunnen musiceren. Het maakt de B&B uitermate geschikt voor musici die willen studeren of samen spelen. En na het samenspel genieten van de duizend monumenten die Dordrecht rijk is. Dat kan te voet maar ook per fiets.
Gasten zonder muzikale belangstelling zijn overigens net zo welkom. We zorgen ervoor dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Meer informatie is te vinden op de website van Pronkkamer De Luthiers en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten