woensdag 2 april 2014

Nieuwe Pronkkamer: De Hooge Stukken

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!

Pronkkamer De Hooge Stukken ligt ten zuiden van de stad Groningen, net buiten Eelde.  Ybo en Tia Vroom hebben in  de ruim 100 jaar oude boerderij drie mooie, zeer comfortabele appartementen gemaakt. Deze zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Uiteraard heeft ieder appartement zijn eigen sanitaire voorzieningen en twee appartementen hebben een goed ingerichte keuken. In elk verblijf kunt u genieten van een heerlijk kopje Nespresso of maakt u een keuze uit een ruim assortiment theesoorten. De koelkast is daarnaast gevuld met diverse frisdranken.
Buiten  zijn  terrassen en in de grote tuin kunt u altijd een heerlijk plekje vinden om tot rust te komen of een goed boek te lezen. Uiteraard is in het gehele huis WiFi.
Eelde ligt in een natuurlijke omgeving en toch liggen Groningen en Assen maar op een kwartiertje rijden,  waardoor u tijdens uw verblijf zowel van natuur als cultuur kunt genieten.


Meer informatie is te vinden op de website van Pronkkamer De Hooge Stukken en natuurlijk op de website van De Pronkkamer. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten