dinsdag 18 juni 2013

Pronkkamer Bed & Breakfast De Paasloërhof in de prijzen gevallen

Pronkkamer Bed & Breakfast de Paasloërhof in Paasloo heeft dinsdag de eerste prijs behaald in de 4 tulpen-categorie, bij de verkiezing van Beste Bed & Breakfast van Nederland 2013.

De winnaars zijn gekozen op basis van de puntentelling in de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. B&B’s die meedoen aan dit classificatiesysteem, 

krijgen 1 tot en met 5 tulpen toegekend, afhankelijk van het voorzieningenniveau. Alle winnende B&B's presteren uitmuntend op meetbare normen zoals veiligheid, faciliteiten en hygiëne. Bovendien worden ze door hun gasten zeer positief beoordeeld op Bedandbreakfast.nl.
 
Gasten over Pronkkamer De Paasloërhof
Gasten
geven Pronkkamer B&B De Paasloërhof op Bedandbreakfast.nl een 9,5. Enkele opmerkingen uit de gastenreviews: “Wat een geweldig B&B. Je voelt je als gast echt welkom. In de kamer was aan elk detail gedacht. En wat een geweldig ontbijt, we werden echt verwend. Wij gaan in ieder geval een keer terug. Een echte aanrader.” en: “Alleen maar lovende woorden voor deze prachtige locatie, de smaakvolle en luxe inrichting, maar bovenal een geweldige ontvangst door een top gastvrouw!
Voeg daar een overheerlijk, zeer goed verzorgd ontbijt aan toe en het ideale plaatje is compleet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten