dinsdag 18 juni 2013

Pronkkamer Bed & Breakfast De Appelgaard in de prijzen gevallen

Pronkkamer Bed & Breakfast De Appelgaard in Culemborg heeft dinsdag de eerste prijs behaald in de 2 tulpen-categorie, bij de verkiezing van Beste Bed & Breakfast van Nederland 2013.

De winnaars zijn gekozen op basis van de puntentelling in de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. B&B’s die meedoen aan dit classificatiesysteem, krijgen 1 tot en met 5 tulpen toegekend, afhankelijk van het voorzieningenniveau. 

Alle winnende B&B's presteren uitmuntend op meetbare normen zoals veiligheid, faciliteiten en hygiëne. Bovendien worden ze door hun gasten zeer positief beoordeeld op Bedandbreakfast.nl.

Gasten over Pronkkamer De Appelgaard
Gasten geven De Appelgaard
op Bedandbreakfast.nl een 9,1. Enkele opmerkingen uit de gastenreviews: “Een gastvrijheid en service bij die z'n weerga niet kent. Het enthousiaste spat van de gastvrouw af. Het kan gewoon niet beter. Tot in de fruittijd!” en: “Ons verblijf in De Appelgaard was in alle opzichten heerlijk. Het hartelijke ontvangst door de gastheer en gastvrouw, de heerlijkheden voor lunch en ontbijt, het zeer compleet en luxe ingerichte huisje Weltevree, nuttige informatie over Culemborg en omgeving, de heerlijke ontspannen sfeer rondom het huisje, fietsen tussen Lek en Linge, we hebben van alles genoten en komen er graag snel weer terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten