donderdag 30 juli 2015

Nieuwe Pronkkamer: Juma

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!    

Pronkkamer Juma is een unieke, kunstzinnige en kleinschalige (1 à 2 kamers) B&B gelegen in het Smalste Stukje Nederland: binnen één uur wandelt/fietst u van België via Nederland naar Duitsland!! Het huis is een onder architectuur gebouwde moderne villa, rustig in een buitenwijk van Echt gelegen, grenzend aan de velden en de bossen. Goed bereikbaar gelegen ten opzichte van A2 en A73.

Het huis is uitgerust met buitenzwembad, fitness zaal, infra-rood sauna en zonnehemel. U als gast kunt hier iedere dag gratis gebruik van maken! De luxe Kunst studio is in het souterrain gelegen, met extravagante verlichting (zie foto's) en exclusieve Bretz meubels, waarmee een unieke sfeer en beleving is gecreëerd. Voor extra gasten beschikken we nog over de Zebra Zen Zolder, een rustgevende prettige dubbele studio op de 2e verdieping van de villa.

Het Pieterpad en ook natuurgebied de Doort, de enige plek in Nederland waar de groene boomkikker nog voorkomt, liggen om de hoek. Voor fotografen, natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers (mountainbikes en fietsen zijn bij ons te huur), maar ook voor cultuurliefhebbers of stedenbezoekers/winkelen: de B&B ligt centraal: Roermond en Outlet 15 km, Valkenburg 25 km, Gaia Park Landgraaf 20 km, Maaseik 12 km, Maastricht 30 km, Luik 40 km, Aken 50 km. Laat u tips geven door de eigenaren!

Wellness en Beleving: deze B&B onderscheidt zich van de meeste B&B's doordat u hier de gehele dag kunt doorbrengen in het zwembad, in de tuin of in tuinkamer bij de kachel, in de fitness zaal, onder de zonnehemel, geniet zoals u het wilt! Maar ook voor de omgeving hebben we genoeg tips, vraag de B&B eigenaar en u wordt met plezier wegwijs gemaakt of getipt voor uitjes. De eigenaar is een fervent outdoor en extreme sporter en instructeur plus motorrijder, hij kan u goed de weg wijzen. Ook motorrijders of cabrio rijders zijn van harte welkom, de motoren of cabrio kunnen in onze garage veilig worden gestald op verzoek. Parkeren kan overigens ten allen tijde op eigen terrein of voor de deur (gratis).

Meer informatie is te vinden op de website van B&B Juma en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.  Geen opmerkingen:

Een reactie posten