dinsdag 16 juni 2015

Nieuwe Pronkkamer: Villa Zilverlinde

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!
 
Pronkkamer Villa Zilverlinde in het Gelderse Vorden voor rust, ruimte, privacy en vrijheid. En misschien wel inspiratie omdat de Villa met gevoel voor kunst en design is ingericht. Gelegen in het dorpspark de Decanije combineert de Villa de rust en het groen van het park met de nabijheid van het gezellige dorpscentrum van Vorden. 

Vorden ligt midden in het Nationaal Landschap De Graafschap, een gebied waar veel van de originele charme bewaard is gebleven. Het zogenoemde ‘coulisselandschap’ biedt na elke honderd meter weer een totaal andere aanblik met fantastische doorkijkjes. De achtkastelentocht rond Vorden is de oudste bewegwijzerde fietsroute van Nederland. Al meer dan honderd jaar fietsen mensen alleen of onder begeleiding van een gids van de VVV langs deze prachtige buitenplaatsen. Als u geïnspireerd bent geraakt kunt u op een ander moment terugkomen om een wandeling over een van de landgoederen te maken, de prachtige tuinen te bewonderen, de kunstprojecten op je in te laten werken of deel te nemen aan de vele activiteiten rondom cultuur en natuur. Er is heel veel te beleven. Sinds juni 2015 heeft Museum More te Gorssel haar deuren geopend. Met behulp van gasten hebben we een speciale fiets/autoroute ontwikkeld tussen het museum en de B&B.

Wandelaars, fietsers, kunst en natuurliefhebbers, mensen die op verhaal willen komen, iedereen ervaart hier de magie van het landschap. 

Meer informatie is te vinden op de website van Villa Zilverlinde en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten