zaterdag 4 mei 2013

Kunsten op straat in Ootmarsum

Straattheater in Ootmarsum
Puur genieten op de grens van natuur en cultuur in het prachtige Ootmarsum, waar creatieve kunst en de authentieke Twentse cultuur in het kleurrijke en schilderachtige centrum samenkomen. Ook dit jaar is het centrum van Ootmarsum wederom het fraaie decor van straattheater in alle bizarre vormen en afwijkende maten. Op 20 mei 2013 kunt u weer genieten van dit straattheater.Een van de prachtige straatjes in Ootmarsum
Ootmarsum, gelegen in Dinkelland, is een kunstzinnig en authentiek stadje vol cultuur, galerieën, lifestylewinkels en bijzondere evenementen. Eén van die evenementen is het straattheater dat dit jaar plaatsvind op 20 mei.

Ootmarsum is gelegen in het mooie Dinkelland met een prachtige natuur, schone lunt en kwetsbare planten. Dinkelland staat bekend om haar landgoederen (bijvoorbeeld landgoed Singraven), beekdalen en stuwwallen.

In Overijssel en Gelderland vind in diverse plaatsen in de periode mei t/m september het Internationale Straattheater Fesival plaats toepasselijk genaamd "Kunsten op straat". Neem een kijkje op de website van dit Festival voor meer informatie en het volledige programma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten